OVER ONS

Connect2Move

Leven met een chronische hartziekte verandert je leven ingrijpend. Maar het zou je er niet van moeten weerhouden om voluit te leven. Door je goed te laten informeren over de (on)mogelijkheden en het leven in perspectief te houden, kun je angsten overwinnen en je dromen waarmaken. Wij zetten ons in voor patiënten, hun naasten en zorgprofessionals met informatieproducten die passen bij de wensen en behoeftes van nu.

Wij geloven dat deze wensen en behoeftes samenhangen met individuele behoeften en ambities. En dat er een fijne balans is tussen medische en persoonlijke doelen die in de loop van de tijd veranderen. Door rekening te houden met de individuele perceptie van kwaliteit van leven – en van kwaliteit van zorg – kan echte waarde worden toegevoegd aan de resultaten van de gezondheidszorg.

Dit doen wij door patiënten op het juiste moment in contact te brengen met de juiste informatie en diensten, passend bij hun individuele behoeften. Dit helpt hen om de gezamenlijke besluitvorming te versterken als het gaat om medische diagnose en behandelingsopties in overeenstemming met persoonlijke wensen.

We willen ze een positieve kijk op het leven geven en het vertrouwen geven om hun dromen na te jagen. Connect2Move…

Jannie Allan

Supervisor

John Chater

Senior Supervisor

Zara Conner

Program Manager